Oxfords

Sko: Jeffrey Campbell | Skørt: Topshop (lignende her, lige her og her) | Vest: Topshop (lignende her, lige her og her) | Shell: Nic + Zoe | Øreringe: c/o Kendra Scott

< >

[TheFeedProducts Style = ‘Four’]

Jeg er lidt af en herretøjsfanatiker, så når det vedrører sko, ville jeg generelt bære Oxfords dagligt, hvis jeg kunne. (Min mor informerede mig bare om, at jeg ikke er i stand til at bære Oxfords til min bryllupsbegivenhed i august. Ipso facto, vi er i øjeblikket ikke på tale.) Men bortset fra, lad os sige, dit eget bryllup, appellen til Oxford -sko er at de kan bruges året rundt, især dem i en neutral farve som dem ovenfor. Kast en metallisk arkitektonisk hæl såvel som jeg er nede for tællingen.

Jeg må oplyse, at mine gode venner på Nordstrom bringer det varme, når det vedrører Oxfords. Deres valg er bananer. Tjek mine favoritter nedenfor …

< >

Følg @Maryorton på Instagram!

Foursixty

Denne udgivelse blev oprettet i partnerskab med Nordstrom.

Red Bull Style Idea – Tee Shirts Factory

Red Bull Style Concept
Dette er bare en idé, men disse Red Bull -stil dåser ville se så utrolige ud, hvis de blev tilbudt på markedet. Hvem vil ikke gerne drikke noget kaffe i et sjovt krus? Tænk på nøjagtigt, hvor værdifuldt dette ville være efter år, for en samler af sådanne genstande. Red Bull såvel som videospil er allerede uudskillelige i en gamers liv, så det ville komme som overraskende såvel som at gøre dette overraskende, såvel som dåserne faktisk ville flyve fra hylderne. Emballagestil udført af Jhonatan Ayala. For mere fascinerende stilfakta, gå til vores hjemmeside samt nyd skabelonerne.

0/5 (0 anmeldelser)

Tone på tone

Kjole: H&M C/O; Jakke: H&M C/O (super lignende her); Sko: Michael Kors; Ringe: H&M C/O; Halskæde og armbånd: vintage; Øreringe: Mikimoto; Solbriller: Prada; Polsk: Essie (Bangle Jangle)

Dette er det sidste ensemble af mit samarbejde med H&M til lanceringen af ​​deres online shoppingwebsted i USA. I dag er også den sidste dag i deres 50 stater med modekonkurrence, så hvis du ikke er kommet ind på konkurrencen endnu, er i dag din sidste dag at score. Her er deets: Upload et foto af dig selv på Instagram iført H&M og mærker det med #HMShopOnlinexx, hvor XX står for din hjemstat. Sørg for at tjekke de 50 tilstande med mode mikrosite, hvor du kan gennemse galleriet med mærket Instagrams, stemme på dit yndlingsudseende og tilmelde dig H&M Fashion News for at modtage en særlig online rabat fra H&M. De mest stemte Instagrams modtager $ 250 H&M gavekort, og den store prisvinder vinder en tur til NYC og en shoppingtur på $ 1.000 på H&M. Klar parat start.

Tjek endnu meget mere fra den elegante skab på …

Instagram+Bloglovin+Facebook

Twitter+Pinterest

20 Foretrukne Geek T-Shirt Designs

Haya People! Jeg kiggede bare tilfældigt rundt på Internettet, og jeg har set noget cool geek t-shirt-design, som jeg gerne vil dele med dig. Alle har på listen en t-shirt i deres garderobe, men ikke glemme: en t -Shirt er ikke kun et bomuldstøj, det er en form for kommunikation, et personligt billboard, der giver dig mulighed for at få en besked ud til verden i et medium, der giver minimum af indsats. Når alt kommer til alt, hvorfor blive almindeligt kystet, når du kan sprede nørdens ord? Emblazon din brystpronto med en tema tee, der siger det hele.
Se for at se, om jeg har fundet din yndlings nørde tee!
Geek T-shirt-design
Geek T-shirt-design
Geek T-shirt-design
Geek T-shirt-design
Geek T-shirt-design
Geek T-shirt-design

Geek T-shirt-design
Geek T-shirt-design

Geek T-shirt-design
Geek T-shirt-design
Geek T-shirt-design

Geek T-shirt-design
Geek T-shirt-design

Geek T-shirt-design

Geek T-shirt-design

Geek t-shirt designsgeek t-shirt design

Geek T-shirt-design

0/5 (0 anmeldelser)

17 Tribal Clip Arts & Borders – Instant Download

Gratis 17 Tribal Clip Arts & Borders
Kan du huske venskabsarmbånd? Jeg håber, du gør det, og jeg håber, at du elsker Aztec, Tribal, Standard Prints, fordi der er et begrænset gratis sæt af 17 Tribal Clip Arts & Borders, der venter på, at du kan downloade, over på CreativeMarket. Her er hvad pakken indeholder: – 8 klippekunstsymboler og 9 grænsemønsterbørster, inklusive 1 frynsemønsterprøve i en EPS -fil, alle lagdelt og grupperet. Filen er kompatibel med Illustrator CS2 EPS -version; – 17 farverige digitale klipkunst, inklusive 1 fryns digital papir; – inklusive 8 PNG -filer af symbolsklippekunst på en gennemsigtig baggrund, tilnærmelsesvis 5 ″ på det bredeste punkt, 300 dpi – Der er også 9 PNG -filer af Border Clip Arts på en gennemsigtig baggrund, 12 ″ på det bredeste punkt, med 300 dpi. – 1 Perk Craft Paper i PNG -format, 12 ″ x 12 ″, AT6 300 DPI.
Brug kun ressourcerne til personlig og lille kommerciel brug. Du kan oprette produkter til salg med, at du kun giver nogen kreditresultater ved at købe den udvidede licens.

0/5 (0 anmeldelser)

Gratis tegneserievektorer – Tweety og Sylvester

Vi har og vil have mange komplementære vektorer som disse med nogle af de mest populære tegneseriefigurer fra Disney og ikke kun. I går havde vi den første populære Geek Dexter, og i dag har vi Tweety og Sylvester og deres humoristiske ansigter. Mine yndlingsfigurer skal være Road Runner og Coyote, men vi får dem snart. Hvad var dine fav -tegneserier, da du var lille?
Gratis tegneserievektorer – Tweety og Sylvester!
Tweetytweetysylvestertweetytweetysilvestersylvestersylvestersylvesttweetytweety og sylvesttweety og sylvesteragain, der er et bonustilbud om, hvordan man selv tweety tweety. tjekke det:
Tweetyzp8497586RQ

0/5 (0 anmeldelser)

Striped

kjole: Ann Taylor; Jakke: Ann Taylor; Sko: Ann Taylor (lignende her og her); Solbriller: Prada; Halskæde: Vintage (lignende her); Armbånd: J. Crew (lignende her og her); Polsk: Essie (Bachelorette Bash)

Tjek endnu mere fra den klassiske skab på …

Instagram+Bloglovin+Facebook

Twitter+Pinterest

Cosmo Path gratis håndlavet skrifttype

Cosmo Path gratis håndlavet skrifttype
Cosmo Path Type er en gratis håndlavet skrifttype i EPS-format. Projektet blev inspireret af aflukke, rumskib, trekant -modemønster og de grundlæggende “to punkter gør en linje” grafisk geometri, som Adobe Illustrators Pen Path Tool bruger. Det er gratis til personlig og kommerciel brug. Men vær opmærksom på, at salg eller distribution er forbudt.
Klik på billedet for at downloade ressourcen:

Forfatteren af font er Filiz Sahin, interaktiv designer og illustratør med base i New York, der arbejder som kunstdirektør. Hun har arbejdet med reklamekunder som Ebay, UNICEF, Blue Cross Blue Shield, CBS Sport TV Network, Sports Illustrated.

Cosmo Path gratis håndlavet skrifttype

0/5 (0 anmeldelser)

Over 20 helt gratis Photoshop Style Resources

får vi aldrig nok af helt gratis ting. Det er ikke at sige, at vi vælger at tage alt for helt gratis end at belønne talentet. Alt, hvad der har tid, kræfter og kreativitet i det burde opmuntres og tilbagebetales. Men der er også situationer, hvor du lige er kommet i gang eller ikke har alle de ressourcer, der kræves for at købe det bedste. Det er her vi kommer ind med nogle ressourcer fra hele internettet, gratis Photoshop -stilarter denne gang. De mennesker, der tilbyder ting til helt gratis, burde have gennemgået de samme ting, da de startede, så de forstår behovet for sådanne materialer.
Over 20 helt gratis Photoshop -ressourcer:
Photoshop Stylesfree Photoshopfree Photoshopfree Photoshopfree Photoshopfree Photoshopfree Photoshopfree Photoshopfree Photoshopfree Photoshopfree Photoshopfree Photoshopfree Photoshopfree Photoshopfree Photoshopfree Photoshopfree Photoshopfree Photoshopfree Photoshop Fotohopfil
0/5 (0 anmeldelser)