Her er hvad makeup -kunstnere ikke fortæller dig nøjagtigt, hvordan du bruger makeupbørster

, hvis du er nybegynder eller bare gerne vil bruge makeup såvel som ønsker at få dejen på nøjagtigt, hvordan man bruger makeupbørster, Lige her er din scoop at grave i. Makeupbørster er vigtige at bruge, som de fleste makeup -kunstnere ikke ville dele deres tricks på. Nogle børster kan fordoble sig til konturering såvel som rødme, såvel som der er dem, der kun fungerer af en bestemt grund. Tag dig tid såvel som tjekket denne offentliggørelse på nøjagtigt, hvordan man bruger makeupbørster, for at sikre, at du ikke laver en fejl igen. Hvis du har en fejring såvel som ønsker at opdage de rigtige metoder til brug af fejringsmakeup, er du allerførste krav om at opdage nøjagtigt, hvordan du bruger makeupbørster.

[Læs også: Typer af makeupbørster til begyndere]
10 vigtige anvendelser af makeupbørster, du skal investere i
1. Et fundament, som navnet antyder, hjælper med at indstille basen så godt, som det ligeledes kan fordobles som en fremhævende børste. Ansendte forretning har store fundamentbørster lavet af syntetiske såvel som bløde fibre at bruge.

2. Canadas fodboldlandshold Trøje En concealer -ren er en af de vigtigste rene blandt alle i det sæt, du skal have. Det hjælper dækker mørke pletter, pletter, rødme såvel som andre problemer, der kræver at blive Newcastle United Trøje skjult; Næsen, under øjnene såvel som enhver form for misfarvningsmærker, som du ville se.

3. Vil du have den definerede kæbelinje eller de attraktive kindben såvel som høje? Brug en konturende ren eller en konisk ren, der har bløde børstehår såvel som de rettede vinkler, der hjælper med blanding såvel som konturering.
[Læs også: Hvad er kosmetisk kemi]

4. En rødme ren skal være den foretrukne af alle børster. Når du opdager på brugen af makeupbørster, med rødmen ren, skal du aldrig dyppe hovedet af rent i gryden eller panden af rødme, dog stryg fløden eller pulveret sidelæns såvel som derefter slag på kinderne for at skabe en Skyllet look.

6. Den fluffy øjenskygge børste- takket være størrelsen såvel som strukturen på børsten, hjælper den fluffy rene hjælp skyggen i krølletilinjen såvel som på lågene.

7. Blandt de mange makeupbørster -navne ville vi se på den flade øjenskygge, som hjælper med at definere øjnene i nuancer pæne såvel som lys. Ligeledes forstået som partneren i kriminel handling med det fluffy modstykke, vi lige har talt om, hjælper den flade fætter med let til tung øjenbeklædning. Brug det omhyggeligt med små vandhaner for at forbedre midten af sektionen såvel som den nederste midtafsnit af øjenlåget.

[SC: Mediad]
8. En vinkelren er et must-have, da det er fast såvel som dejligt at bruge især når man laver præcise foring-øjenlinjer. Tilføj mere skygge til den nedre såvel som øvre vippelinie såvel som med hjælp af en vinkelbørste, gå lige foran samt få Fodbold Trøje det udtværede sultry øje look.

9. En Lip Liner Clean er også et must have, som hjælper med at definere såvel som korrekt (læs vores tidligere indlæg på nøjagtigt, hvordan man korrigerer såvel som konturlipformer) læber. Dyp en smule læbestift på børstehårene såvel som at bruge den blidt på læbelinjen.

10. En læbefyldstof ren skal bruges til at hjælpe med at udfylde læberne inden for de skitserede linjer på læberne.

Her var en liste over makeupbørster såvel som deres udnyttelse såvel som forretning, der er anset for tilstrækkelig, såsom Mac, Oriflame, Maybeline såvel som Vega ville være et par af de mange ekspert makeup -børster, du skal bruge. Held og lykke!
Billeder Kilde: Pinterest.com

Onsdagens TPS-rapport: Trykt open-front blazer

Vores hverdagslige TPS-rapporter antyder et stykke arbejds-passende tøj i forskellige priser. Dette vil ikke være alles kop te, men jeg kan godt lide det abstrakte tryk, den asymmetriske serape krave såvel som vri på den traditionelle blazerform. Blazeren er også en del af et fantastisk salg: det var $ 228, men er nu $ 133 ved Saks off femte (begrænsede størrelser, desværre). BCBG Max Azria trykte åben front blazer PSST: Inspicér disse lavere priser og plus-størrelse. Set et fantastisk stykke, du gerne vil anbefale? Venligst e-mail tps@corporette.com.
Denne udgivelse indeholder tilknyttede links såvel som Corporette® kan gøre provision til køb foretaget med links i dette indlæg. For flere detaljer se her. Sig tak så meget for din støtte!
Vi er en deltager i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet marketingprogram, der er designet til at give et middel til os til at indgive gebyrer ved at linke til Amazon.com såvel som tilknyttede websteder.
Arbejdstøj Salg af note for 9.23.22 (vores favoritter med fed!):
Ann Taylor Fodbold Trøje – 30% rabat på dit køb VM i fodbold Trøje (ekskluderinger gælder).
Amour Vert-End of Season Sale, så meget som 50% rabat (fantastisk til silkebluser såvel som miljøvenlige tøj).
Banana Republic-halvårlige venner og husholdningsbegivenhed, 40% rabat på dit køb i fuld pris!
Banana Republic Factory-halvårlige venner og husholdningsbegivenhed, 50% rabat på køb!
J.Crew – Yderligere 30% rabat på salgsstilarter
J.Crew Factory – så meget som 50% rabat på alt; Alle denim $ 49,95; Yderligere 15% rabat på toppe, skjorter og sko
LOFT – 50% rabat på hvad som helst såvel som gratis forsendelse!
M.M. Lafleur – Gem så meget som 80%
Neiman Marcus Wales fodboldlandshold Trøje – Salg af sidste telefonopkald, så meget som 75% rabat!
Nordstrom – Summertime Sale er på! Gem så meget som 60% med 9/12
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, så meget som 70% rabat!
Victoria’s Trick-Spar 40-70% på 1000s salgsstilarter

Andet salg af note:
Buffy – så meget som 35% rabat på deres strøelse
Faldskærm-Gem så meget som 40% rabat på varer i sidste chance

Nogle af vores seneste indlæg lige her på Corporette …
12 enkle opdateringer til kontoret

Nemme metoder til at huske på at tage dine medicin

Hvad skal man købe til arbejde på Ann Taylor

Hvad er dine foretrukne tv -shows til inspiration til arbejdstøj?

Store Apple -genveje til at hjælpe dig på arbejde

Afslappede forårstykker, du kræver nu

Nu hvor vi er helt om foråret, er jeg sikker på, at du er begyndt at købe til forårstykker. I situationen har du ikke så godt, som du spekulerer på, hvilke afslappede forårstykker du kræver nu, jeg har afrundet et par af mine favoritter så godt som de alle er under $ 50. Da vejrforholdet CF Monterrey Trøje fortsætter med at varme op, opdager jeg, at jeg koster meget mere tid udendørs, uanset om det er til institutionskørsler, brunch med venner eller går en tur med børnene. Til disse forskellige aktiviteter kan jeg godt lide at bruge afslappede såvel som behagelige tøj. I de sidste uger har jeg lagret op på afslappede forårstykker for mig selv såvel som børnene. Et af de produkter, som jeg har brugt meget mere lige for nylig, er løs denim såvel som denne vintage Canadas fodboldlandshold Trøje flare denim fra Walmart. Ja, de er fra Walmart såvel som omkostningerne er utroligt overkommelige med fantastisk kvalitet.
Cardigan: Cardigan er meget behagelig såvel som den er tilgængelig i forskellige farver. Da vejrforholdet stadig er afkølet på mange dage, er denne cardigan ideel til at lægge på din tee, bluse eller kjole.

< >

Jeans: Efterlad den tynde denim bag; Den ikke-tynde denim er bedst nu. Denne denim i form er forbløffende, såvel som prisen er.

< >

Blazer: Et af de grundlæggende elementer, der har, er blazere såvel som i foråret, tilføj en farvet blazer til din garderobe. Farven på denne blazer var den allerførste ting, der fangede min opmærksomhed.

< >

Gul sweater: En af de must-have-farver i forårssæsonen er gul. Denne lysegul sweatshirt er så smuk. Det er blødt såvel som bare den bedste vægt til forårets overgang. De er fantastiske til de kolde forårsmorgener såvel som aftener. Denne sweatshirt fås ligeledes i 2 andre farver: beige såvel som marineblå.

< >

Birkenstock: Jeg har altid været en stor fan af Birkenstock -lysbilleder. Ligesom dette hvide par. Det fås i andre farver såvel som de er meget behagelige til en afslappet dag ud.

< >

Du kan også nyde:

Bedste placering for Southampton FC Trøje at få dine Halloween -kostumer

Sidste øjeblik koncepter til Valentinsdag …

Det stilfulde tøj, du kræver nu

De fineste vintersæsonfrakker at købe nu

Kom ind i kendskabet.

Tilmeld dig din e -mail -adresse for at få nyheder såvel som opdateringer.

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Efternavn

Efternavn

Efternavn

Efternavn

Email adresse

Email adresse

Email adresse

Email adresse

Abonner

Tak fordi du abonnerer!

Kats foretrukne meddelelser fra 2014

Jeg laver altid en roundup, hvor meddelelser var mine mest synlige for året-men jeg troede, jeg ville starte vores gennemgangsmeddelelser i år med nogle af mine favoritter. Nogle af dem var sjove at skrive – nogle af dem udløste en fantastisk diskussion – og nogle af dem var bare noget, som jeg syntes var vigtigt, at vi taler om. Damer, hvilke var dine yndlingsindlæg? Nogen jeg glemmer?
Hvor vigtig er “bemyndiget tøj” for kvinder?
En af mine foretrukne weekendaktiviteter: Englands fodboldlandshold Trøje Hvordan man handler dit skab.
Hvilket arbejdstøj burde du undgå, hvis du ikke ønsker at se frumpy ud? Hvordan kan du blande en konservativ stil med et selskab afslappet miljø?
Skal en blazer -knap til at passe, undrede vi os?
Et andet fantastisk emne: Hvor typisk vasker du dine bh’er?
Hvordan burde du udvide din pasningssamling? Langs lignende linjer udløste vores næste trin -serie (på arbejdstøj, tasker, sko og møbler) en masse fantastiske diskussioner – hold dig opdateret i det nye år for et par Valencia Trøje flere af disse.
Hvordan kan du tages alvorligt, hvis du ser ung ud?
I Charm News havde vi nogle tanker om professionelle frisurer, og jeg skrev en opus på tonede læbebalsamer.
Sådan opretholder du professionelle kontakter.
Vi overvejede erhvervsplaner og talte om, hvordan vi skulle håndtere Imposter -syndrom.
I Health News havde vi en fantastisk samtale om sunde kontor snacks – og vi talte også om, hvordan vi skulle komme i gang med at løfte.
Jeg er forbløffet over, hvor mange historier fra pungen lavede denne personlige liste – men jeg glædede mig virkelig over vores diskussioner om nødfonde, penge -køreplaner, hvordan man investerer $ 10.000 og modematematik.
Tilfældig, men en interessant diskussion: hvordan man forbereder sig på nødsituationer.
Mange tak til alle mine gæsteplakater under min barselsorlov! Nogle af dem udløste virkelig fantastiske diskussioner blandt læserne, herunder Sweet Hot Justice’s indlæg om, hvordan man passer til træning, Ruths indlæg om Eintracht Frankfurt Trøje at vokse op, Belle’s indlæg om, hvordan man kan Som en kvinde i plus-størrelse.

Her var mine favoritter i 2013 såvel som mine favoritter fra 2012 og 2010.

Tech Troubles

Hej mænd – Jeg ser nogle rapporter om, at folk ikke kan klikke/kommentere i weekenden åben tråd. Jeg kan ikke genskabe problemet på min ende i nogen af ​​mine browsere. Hvis nogen stadig har problemet, kan du give mig meget mere info? (Specifikt – bliver siden “fast”, mens du prøver at indlæse noget? Du kan typisk fortælle ved at se den grå bjælke i bunden af ​​websiden, der viser de forskellige forskellige ting, der er indlæst og forbindelser, der oprettes (se skærmbillede nedenfor) .
Jeg ved, at der var mange andre generelle klager om tekniske problemer – hvad sker der Canadas fodboldlandshold Trøje specifikt stadig for folk nu (ikke Southampton FC Trøje for flere uger siden)? Tak alle for din hjælp (og for din tålmodighed!). Tak skal du have!
(Med hensyn til kommentarer-ikke-opholdsfyldt-med-dine-navneproblemer Fluminense Trøje var dette reaktionen fra mine tekniske fyre nedenfor: Vi vil fortsætte med at undersøge-hvis du har andre oplysninger om det, bedes du kontakte os Så vi kan svare direkte til dig om problemet.)
Denne informationsinput i kommentarformularen er cache i de besøgende browser, du kan undgå din browser fra cache -formularfelter, men fordi dette sker med kun nogle af dine besøgende, der indebærer, at deres individuelle indstillinger er indstillet til at have den autocomplete -funktion i deres egne browsere.
Og her er det andet skærmbillede, jeg nævnte …