Oprettelse af en kapselgarderobe til arbejde

Kapselgarderoben til arbejde – et begrænset antal vigtige stykker, der kan kombineres for at skabe mange tøj – er vokset i popularitet, hvilket giver mening, når man ser på de parallelle tendenser med “ Langsom mode ”og Marie Kondos den livsændrende magi ved at rydde op (aff). Et fokus på kvalitetsstykker + en vægt på decluttering/organisation = en kapselgarderobe.
Men hvordan opretter du en kapselgarderobe til arbejde, og hvordan nedbryder du det, der i øjeblikket er i dit skab? Læser C Wonders …

Jeg er en stor fan af Corporette og ville indsende et forslag til et fremtidig indlæg. Da et enormt træk ved webstedet er et passende tøj, ville jeg være interesseret i at diskutere, hvad kvindelige fagfolks garderobeskabe faktisk indeholder.
Efter at have tilbragt flere år i New York, har jeg lært at virkelig udslette min garderobe (hvilket også er bedre til mit budget)! Jeg blev inspireret af en forfatter ved navn Jennifer Scott (jeg har ingen tilknytning til hende), der har udgivet en bog kaldet Lessons from Madame Chic. I bogen såvel som på sin blog diskuterer hun begrebet at have en kapselgarderobe med genstande, der er af høj kvalitet, og som du gentager gennem sæsonen.
Konceptet er fleksibelt – for eksempel vil en advokat have mere tøj end hun vil, som en hjemmeværende – men ideen er at investere i bedre, færre tøj, der sidst. Jeg sætter dette i handling selv, men er nysgerrig efter at se, om andre gør det samme, og hvordan (og om dette er af interesse for mine kollegerelæsere).
Vi har talt om, hvordan man handler dit skab, “Fashion Math”, hvor ofte du kan gentage dine arbejdsantøj, og hvor du skal starte, når du har brug for stilinspiration, men vi har ikke specifikt talt om kapsel -garderobeskabe. Jeg lærer stadig om dem selv, så jeg er nysgerrig efter at høre, hvad folk synes.

Jeg tror, ​​at ideen om en kapselgarderobe har eksisteret i årevis – bestemt til rejser. Men Madame Chic (som tilsyneladende er #1 -bogen i mode og stil lige nu på Amazon!), Tendensen til decluttering, Instagram udfordrer … flere og flere mennesker ser kapsel -garderobeskabe som en fantastisk måde at klæde sig hver dag på. Køb mindre ting, køb gode ting og brug det hele tiden.

Et antal bloggere efter kapsel garderobeskabe (se vores “yderligere læsning” -forbindelser nedenfor); Selv forfatteren af ​​Madame Chic har YouTube -videoer, der viser sine egne kapsel -garderobeskabe.
{Relateret: Camerouns fodboldlandshold Trøje Den ultimative guide til forretningsområde for kvinder}
(Nogle mennesker tager dette endnu længere, som Obama, og bærer kun et tøj, periode, for at skære ned på beslutnings træthed.)
Så hvordan gør du det for arbejde? Her er min $ 0,02 om, hvordan man opretter en kapselgarderobe til arbejde:
Hvis du allerede har noget, du elsker, skal du starte med det. Hvis det ville gøre dig virkelig trist at aldrig bære din lyse orange Louis Vuitton Epi -taske (eller noget), skal du starte med den i blandingen. Hvis der er et OBI -bælte, du elsker – eller et par lilla pumper – skal du sørge for, at alt, hvad du vælger i din kapsel, fungerer med det stykke.

Vælg en basisneutral. Sort, marineblå, grå eller beige – hvilken farve er din yndlingsdragt? Hvilken farve er det meste af dit tilbehør? Hvis dine yndlingsposer og sko er brune, kan det være en god idé at overveje sort. Vælg en basisneutral. Garderobeartikler til at overveje at købe her: en matchende dragt med separater – blazer, kjole kjole, blyantskørt, bukser.
Et par pumper
En pose
Et bælte

Vælg en anden neutral. Hvid, fløde, karamel, grå, marineblå, beige – ved at vælge et stykke til at fokusere på (i stedet for tilfældigt at købe neutrale vilje nilly) får du et mere sammenhængende look. Hvis du er i AZ Alkmaar Trøje et sådant forretningsmæssigt afslappet kontor, at jeans er acceptabelt, kan jeg betragte din yndlings denim (eller denim generelt) som en anden neutral. Elementer, der overvejer at komme hit: Et trendy par af arbejdsmæssige bukser (uanset om det er ankelbukser, flydende bukser eller høje talje blussede bukser er op til dig)
en kjole kjole
en blazer at have på som en separat – med tekstur
En sprød bluse
En flydende bluse

Vælg to eller tre farver for at fokusere på for accenter. Mexicos fodboldlandshold Trøje Jeg indså for nylig, at jeg foretrækker at bære kontrasterende farver snarere end komplementære farver – så for mig tror jeg, jeg vil prøve at fokusere fremtidige køb på koboltblå, rød og lilla. Jeg kan godt lide rød og lilla sammen. Jeg kan godt lide kobolt og rød sammen. Cobalt og lilla er lidt for komplementær for mig – men det er stadig et sammenhængende look. (Hvis dette er alt for meget farve til dig, skal du vælge en tredje eller fjerde neutral eller blødere farver – for eksempel lyseblå eller myntegrøn.) Hvis du virkelig begrænser tingene, har du ikke brug for et ton stykker i disse farver. Jeg vil foreslå et par ting: et par sko til en pop farve
En erklæring halskæde
En blyant nederdel eller blusset nederdel
En blazer eller cardigan
En bluse med et tryk i en af ​​dine farver
Et tørklæde med et tryk i en af ​​dine farver
En taske i en af ​​dine accentfarver – hvis din neutrale taske er en toto, skal du få denne som en satchel, skuldertaske eller kobling.

Et par neutrale smykkestykker til at supplere dine andre stykker. Hvis du kan lide grå, kan du gå mednullnull

Top 5 ekspert rådede stil tip til negle mænds slid look

top 5 ekspert rådede stil tip til negle mænds slid look
04/08/2021, postet af Alanic Global

Det er på tide, at Polens fodboldlandshold Trøje VM i fodbold Trøje Belgiens fodboldlandshold Trøje du siger farvel til det kedelige loungewear. Tøj har altid været en inspiration, der kan hjælpe mænd med at tilføje mere kant til deres personlighed ved hjælp af sartorialeksperimenter. Derfor er nogle af de populære eksperter i modebranchen kommet med et par smarte tøj råd, der helt sikkert vil hjælpe de moderne mænd med at skille sig ud for deres valg.
En af de populære leverandører af privat label -tøj er kommet med en række trendy tøjstykker, der tilbydes til nedsatte priser. Læs derfor på bloggen nedenfor for mere tøjindsigt.
1. Arbejd på din kapselgarderobe, da det er nøglen til at skabe et afbalanceret tøj. Det første trin er at sikre, at du har pålidelige hæfteklammer, der spænder fra en ikonisk hvid skjorte, et par jeans, der passer perfekt, en klassisk blazer, enkle t-shirts, poloshirts, knap-downs osv. Og glem ikke den ubesværede Læderjakke, som disse kommer godt med, når du vil bære funktionelle tøj med erklæring appel.
2. Dit tøj skal passe perfekt til dig. Skræddersyede tøjstykker ser ikke kun poleret ud, men du vil føle dig meget mere behagelig. Hvis dine bukser trækker, og din skjorte samles akavet, får det dig ikke til at føle dig stilfuld, snarere det modsatte. Nøglen er at klæde sig moderigtigt, ikke slurvet.
3. Du skal lære at afbalancere dine anatomiske og tøjforhold. Dette er et vigtigt skridt til at skabe en samlet æstetisk harmoni. Start med at bære tøj, der passer godt til din kropsform. Hvis du vil lege med overdimensioneret tøj eller usædvanlige former, skal du holde resten af ​​udseendet monteret.
4. Det er aldrig for sent at finde din personlige stil. At udvikle en signaturstil kan tage en masse forsøg, men du kan starte med at oprette et humørbræt. Den kategori, der er navngivet som “herretøj” og “dametøj”, bør ikke blande dine kreative juice, når du leder efter ny inspiration til tøj. Spil med forskellige typer farver og teksturer, der forbedrer din krop.
5. Spil med farver, da det vil hjælpe dig med at forstå de nuancer, der passer til dig og de farver, der vasker din hudfarve ud. Hvis du ikke skal bekymre dig, kan du starte med at spille langsomt og lede efter farver, der er på den dristige mørke zone som Marsala, Emerald Green osv. Når du begynder at blive mere komfortabel med farver, vil du vide, hvilke stil dragter du bedst.
Kom i kontakt med et af de populære premium tøj og engrosbadehåndklæder leverandører USA. Her på det virtuelle katalog kan du finde en række sådanne trendy produkter, der er designet til de unge mænd, der elsker at vise deres personlige stil. Sørg for at droppe en mail til kundeserviceteamet, der kommunikerer dine investeringsbehov.
Lydversion: Klik her
Tags:
Privat label tøj
Producent med privat label
Producenter af privat label -beklædning USA
Private label tøjleverandører
Håndklæder Wholesale USA
Engros badehåndklæder leverandører USA
Engros privat label tøj
Engros håndklæder producent

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Kaffepause: Ariella Pump

Nordstrom har en masse sko til salg, som jeg ikke har set i salgsafsnittet før-samt en hel del omkostninger markeret 35-60% rabat. Gode ​​tilbud af heldige størrelser, men disse charmerende stenpumper (også tilbudt i sort) har et stort antal størrelser tilbage. De var $ 180, men er markeret til $ 70 på Nordstrom. Sol Sana Ariella Pump (L-2)
Denne udgivelse består af tilknyttede links såvel som Corporette® kan foretage provision til køb foretaget med links i dette indlæg. For meget flere detaljer se her. TSG 1899 Hoffenheim Trøje Sig tak så meget for din støtte!
Vi er en deltager i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet marketingprogram oprettet for at levere et indikerer for os at indgive gebyrer ved at linke til Amazon.com såvel som tilknyttede websteder.
Arbejdstøj Salg af note for 9.23.22 (vores favoritter med fed!):
Ann Taylor – 30% rabat på dit køb (ekskluderinger gælder).
Amour Vert-End of Season Sale, så meget som 50% rabat (fantastisk til silkebluser såvel som miljøvenlige tøj).
Banana Republic-halvårlige venner og husholdningsbegivenhed, 40% rabat på dit køb i fuld pris!
Banana Republic Factory-halvårlige venner og husholdningsbegivenhed, 50% rabat på køb!
J.Crew – Yderligere 30% rabat på salgsstilarter
J.Crew Factory – Boca Juniors Trøje så meget som 50% rabat på alt; Alle denim $ 49,95; Yderligere 15% rabat på toppe, tee -skjorter og sko
LOFT – 50% rabat på hvad som helst såvel som gratis forsendelse!
M.M. Lafleur – Gem så meget som 80%
Neiman Marcus – Salg af sidste telefonopkald, så meget som 75% rabat!
Nordstrom – Summertime Sale er på! Gem så meget som 60% med 9/12
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, så Englands fodboldlandshold Trøje meget som 70% rabat!
Victoria’s Trick-Spar 40-70% på 1000s salgsstilarter

Andet salg af note:
Buffy – så meget som 35% rabat på deres strøelse
Faldskærm-Gem så meget som 40% rabat på varer i sidste chance

Nogle af vores mest aktuelle artikler lige her på Corporette …
12 enkle opdateringer til kontoret

Nemme metoder til at huske på at tage dine medicin

Hvad skal man få til arbejde på Ann Taylor

Hvad er dine foretrukne tv -shows til inspiration til arbejdstøj?

Store Apple -genveje til at hjælpe dig på arbejde

Omfavne Charisma of Black såvel som Red Partywear Saree Styles

Velkommen til Fantasy World of ‘Black såvel som Red’ mode. En interessant række Yokohama F. Marinos Trøje sarees, der bruger dig sofistikering såvel som to af de bedste farver.
Hvis du søger et fantastisk look, er sorte såvel som røde saree -stilarter den bedste garderobekant til at tilføje skimmer til standardindisk slid.

Valg af festslid, som du ved, har brug for meget tid såvel som interesse, før du ender med at vælge det ideelle stykke. Den allerbedste del af sorte såvel som røde saree -stilarter er, at der ikke er nogen form for kalejdoskop af farver, kun to hovedfarver sorte såvel som røde, der er tilgængelige i flere nuancer. Så det eneste, du kræver at fokusere på, mens Bayern Munich Trøje du bliver rød såvel som sorte festsares, er brodier, udsmykninger, perler såvel som måske krystalarbejde.
Effekten af røde såvel som sorte festsares er ingen overraskelse på nogen måde, om det er en cocktail, engagement, bryllupsbegivenhedsceremoni eller en fejrings sammenkomst. I næsten alle ceremonielle såvel som festlige Dos skiller den fortryllende sort af festlige slid Sarees Styles ud. Om det er
Moderne designer saree eller etnisk brudesareal, rød såvel som sorte festsares har en unik Palmeiras Trøje fordel i forhold til andre farver. Derfor fortsætter de med at glæde sig over protektion fra klienter på indenlandske såvel som oversøiske markeder.

[Læs også: Uanset hvad med designer Sarees]
Her er få røde og sorte fejringssarees
Hvis du er en appelkendere, giver sorte såvel som røde saree -stilarter dig en uforlignelig stilkvotient.

Virkningen af rødt såvel som sort i fejringsslitage
Farvehjul, som du ved, styrer vores tanker såvel som beslutninger. Mad såvel som mode er de bedste eksempler på nøjagtigt, hvordan farver hjælper os med at glæde os over hvilket måltid eller tøj vi vælger.

I øvrigt er det farvekonsekvensen af røde såvel som sorte fest sarees, der får os til at gløde med skønhed, skønhed såvel som sensualitet. Lad os opdage meget mere om virkningen af rødt såvel som sort i at få os til at se livlige såvel som karakteristiske ud.
[Læs også: Kanchipuram Bridal Sarees]

Kilde: Kalazone.Inblack såvel som rød som festlige slid Sarees -design
Når det vedrører blandet drikkefest eller en sangeet, er rød såvel som sorte festsares det bedste valg. Den sorte farve, som I alle forstår, får dig til at se elegant såvel som det komplekse arbejde på grænsen såvel som udsmykninger omdefinerer Saree’s elegance. Du kan desuden få interessante mønstre udført på rødt såvel som sorte festsares som Resham, Patch Work, Stone Work samt specielt grænsearbejde osv. For at supplere udseendet.
Hold et standardhold samt slid hæle med rødt såvel som sorte festsares såvel som du er parat til at producere et bedste kombinationsudseende. Lige her er nogle fantastiske festlige slid på Sarees -design.
[Læs også: Præcis hvordan man bærer almindelig saree]
Sort rød georgette på web saree
Kilde: ShreEdesignersaree.comBlack samt Red Color Artificial Georgette Saree
[Læs også: Præcis hvordan man styler sort saree]
Kilde: Pinterest.comRed-Black Color Brasso-Georgette Designer Saree
Kilde: Pinterest.com [SC: Mediad]
Faux georgette sort saree
Kilde: Rediff.comred såvel som Black Saree Jacquard Crepe Saree med antik guldblomster paljetter grænse
Kilde: scstatic.netvelvet zari (blanding af georgette, web såvel som Benarasi silke) med broderet bluse
Kilde: Sololook.comso ser eksotisk ud ved at drapere sort såvel som Red Partywear Saree Styles samt se nøjagtigt, hvordan alle begynder at svæve omkring dig, inklusive skoddebugs.
Lad os forstå, hvilken af de røde såvel som sorte fejringssarees vist ovenfor, der forekommer at være din favorit.

Top Sassy Yoga -påklædningskoncepter for kvinder til at rocke yoga -mode i alle sæsoner

Top Sassy Yoga -tøjkoncepter for kvinder til at rocke yoga -mode i alle sæsoner
17/03/2022, udgivet af Alanic Global

Er du glad for at lave yoga? Nå, yoga er mange absolut en af ​​de mest konventionelle metoder til åndelig værdi at holde sig i form såvel som sund. Da Millennials ud over berømtheder har gjort ideen om yoga så fremtrædende i øjeblikket, spredte det snart sin forståelse såvel som mønsteret for at etablere et specifikt stilbegreb såvel som mode, mens de går til yogakurser. Her skal vi overgå nogle uber-chic yoga-tøj, som er åndbare såvel som behagelige, så du kan bære dem i de bestemte sæsoner for at udføre dine asanas (yogaposer) fleksibelt.
At være en personlig etikettjenesteejer, der er begejstret for at fylde kvinders yogatøj, skal du linke med en ærbødig Spanien engrosbeklædningsproducent, der ligeledes bemærkes som det allerbedste blandt Bag Producers USA. En sådan forening giver dig mulighed for at benytte trendy kvindes yogatøj såvel som yoga -tøjsæt i klassiske designs.
Charmerende farver til yoga i løbet af foråret
Da foråret handler om farver, kan du lave din yogastil i foråret gennemvædet i rige nuancer for at matche denne blomstrende sæsons livlige og vitalitet. Du kan vælge jordagtige farver såvel som at holde din yoga -tøj monotone, især når det vedrører dine leggings. Bær dog en blomster top for at gentage glade forårsvibber. Ellers, hvis du er meget mere om den seje stil, kan du gøre det modsatte og parre din monotone stærke top med lyse blomster leggings.
Vil du have noget meget lidt at vise din yoga-tonede fysik? Derefter kan du bære en cushy sportsbh med super-komplet yogabukser. Du kan ligeledes bære en voguish blomsterafgrøde top med en blokfarvet yoga-pant for at se alle stilfulde såvel som sexede ud. Foråret er således det ideelle tidspunkt at lade naturens begavede farver påvirke din modesans for at øge din selvtillid såvel som at få din ånd til at stråle salig lykke!
Dejlige yogastyrstilarter til sommeren
Om sommeren burde du vælge lyse farver såvel som koords i stedet for mørke eller dybe nuancer. Koords er et af de mest betydningsfulde hits på kvinders yogamode, der skal bo på mode i lang tid. Du vil være i stand til at gøre det muligt for din krop at trække vejret frit ved at bruge trendy koords som sportsbh med leggings, lysfarvet sportsbh med shorts eller en ravjeflydende afgrøde top med shorts eller yogabukser. Du kan vælge attraktive sommerfarver som blå, hvid såvel som nøgen for at holde din krop stor, når du metod yoga i den varme sommersæson. Gå ikke glip af livlige pastelskygger til yoga -slid denne sæson, da pasteller har endt med at blive enormt fremtrædende i kvinders yogatøj, såvel som de er sikker på at se fantastiske ud på dig!
Beklager yogamodeklædning til efteråret
Når det vedrører matchning af farvekombinationen for efterår eller efterår, kan du vælge yoga -tøj i varme nuancer, kul sort, skifer aske, olivengrøn, toffee brun samt andre fornøjelige nuancer. Ved at gøre det Metode Yoga-specialister kan lide at gøre, kan du slå dine afgrøde toppe i disse farver med høje talje leggings til et uber-trendy athleisure-look. Bare husk at lægge denne påklædning med en ren t-shirt eller hættetrøje for at holde dig varm samt få din stilkvotient til at skille sig ud.
Seneste vintersæsonmønstre til yogastyling
Da vintersæsonen kræver, at du er klædt korrekt under yoga, skal du garb i lag, som du let kan tage af. Bær sved-wicking tøj som indre lag såvel som derefter på en beskyttende ydre dækning. Du kan vælge en beskåret hættetrøje samt parre den med yogabukser med nøjagtig samme tone for at producere et monokromt tøj. Hvis du er så godt bidt af kulden, kan du holde dig nemt tæt i kropspasninger i dybe ting. En sådan tiltalende såvel som vinter-passende tøj vil med sikkerhed holde dig varm, forbedre åndbarheden samt absorbere enhver form for sved.
Så længe du fokuserer på brug Afslut.
Hvis du er en detailhandler, der er parat til at opgradere din kvinders yogatøjsafdeling, skal du komme i kontakt med et af de populære bulkgrænseudbydere med en kolossal kvindes yogatøjskollektion. Dette vil hjælpe dig med at fylde stilfulde yoga -beklædningsgenstande til kvinder med enestående materialestruktur, der glat væger af sved såvel som muliggør alsidig yogabevægelse.
Lydversion: Klik her
Tags:
poseproducenter
Bagproducenter USA
Leverandører af bulkgræsseleverandører
Bulk engrossalg af beklædningsgenstande i Oregon
Producenter af håndtaske
Håndtaskeproducenter i Spanien
Spanien engrosbeklædning
Engrosposeproducenter
Engrosbeklædning Spanien
Engros flanell t-shirts i Spanien
Leverandører af træningstøj i Spanien0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Hvordan kan du trives på dagens verdensomspændende tøjmarked?

Præcis hvordan kan du trives på dagens verdensomspændende tøjmarked?
06/08/2016, udgivet af Alanic Global
En fænomenal modifikation i dynamikken på tøjmarkedet er i spil såvel som at gøre det gennem dette tidevand af bemærkelsesværdige ændringer, tøjvirksomhed i detailsektorens krav om at genoprette sig selv inden 2020. Forbrugerne i dag ser ikke kun frem til at se Et helt nyt niveau af friskhed i produkterne er dog ligeledes ivrige over hele købsoplevelsen. Den verdensomspændende tøjvirksomhed vokser eksponentielt såvel som forventet at nå dobbeltcifret i 2020. Et flertal af denne vækst kommer fra den eksploderende købsevne for forbrugerne, der gradvist ser tøj som en udvidelse af deres karakter såvel som et udtryk for deres unikke livsstil. E-handelstransformationen har også en større funktion at spille i den blomstrende vækst!
Børns modemarked ligger på 186 milliarder dollars
Herretøj værdsættes til 402 milliarder dollars
Kvinders slid er på 621 milliarder dollars

Siden 2015 er der blevet bemærket store skift i verdensomspændende forbrugernes købsvaner. Detailmarkedet formes af stigningen i internettets køb samt lave omkostninger på avancerede modeprodukter. Selvom tøjmarkedet ser ud til at blomstre markant, er der et betydeligt pres på virksomhedsejere på grund af de reducerede indtægtsmargener. Imidlertid er nøjagtigt samme tid, når indtægterne falder, forbrugernes forventninger såvel som krav bliver stærkere end nogensinde. Denne forskel mellem de to har øget det verdensomspændende marked for engrosbeklædning, siden han køber bulkprodukter, går en lang metode til at hjælpe detailhandlere med at bevare en anstændig indtægtsmargin, mens de betaler mindre for at anskaffe produkterne.

Internettet er hvor pengene er
Det er okay at oprette en overdådig butik i et svækket indkøbscenter eller et købscenter, men klumpen af ​​målgruppen er limet på internettet såvel som at nyde webkøb til fulde siden af ​​enkelheden såvel som bekvemmelighed ved det. At starte en på Internet Garments -butikken er ikke så vanskelig, især med ansete engrossalgsdistributører USA, der tilbyder fremragende engrosbundt tilbud på et bredt sortiment af mode, fysisk kondition samt sportsbeklædning samt tilbehør til såvel som kvinder.
Men du skal være anderledes …
Når vi siger, at det ikke er vanskeligt at starte en på internetbeklædningsbutikken, mener vi det virkelig. Men det ville give dig fremragende forretning, hvis du bare kan være unik fra resten, da forbrugerne altid er på udkig efter noget frisk såvel som nyt. Engros beklædningsgenstande Producenter USA tilbyder ikke kun en bred overflod af færdiglavet garderobe til at vælge imellem dog leverer brugerdefineret såvel som personlige labelproducerende tjenester, der giver dig mulighed for , har en separat niche til dig selv.
Internetsalg er steget til ca. 23% sidste år såvel som det forventes at stige med en endnu højere hastighed i 2016. Hvis du er en tøjbutikker i tøjet, har ejeren stadig ikke vågnet så meget som sandheden, at den er Tid til at genoprette din forretningsmodel, kan du være i et uhøfligt chok.
Tags:
Tøjproducenter
Tøjproducenter USA
Global engrosbeklædning
Engros beklædningsgenstande distributører USA
Engrosbeklædningsproducenter
Engros beklædningsgenstande Producenter USA

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Sådan styler du dyreprintudstyr i efteråret

Sådan styler dyreprintudstyr i efteråret – fra leopard til Cheetah og Zebra, vil du aldrig løbe tør for inspiration, når det kommer til at sammensætte et A+ -ensemble.

Hvordan man style dyreprint tøj i efteråret
Uanset om du vil samle sig i en faux pelsfrakke eller gå en aften ude på byen i en slank jumpsuit, vil du se Sanfrecce Hiroshima Trøje ubesværet ud, uanset hvad – og unægteligt chic. Tendensen overrasker mig ikke mindst. Real Betis Balompie Trøje Med bevægelsen mod dyrprint til fald som leopard, zebra, tiger og krokodilleprints, er slangeskin en naturlig udvikling.

Foran, se, hvordan modepiger over hele kloden bærer slangeskinstøj og tilbehør, og butikstykker inspireret af deres udseende.

Brug dyreprintskørt
Nyt look dyreprint denim mini nederdel
@Noore

Se også

Efterårsmode, bryllup
Styling tip: Hvad skal man have på et efterårsbryllup 2022

via bedste gadestiludseendet af NYFW
Brixton Audrey Wool Beret
Bland dyreprints

Half lynlås leopard print denim nederdel Topshop
I.AM.GIA Brandy Jacket
Wayf Peggy Mock Neck Belted Shift kjole
Fabelagtig leopardprintfrakke
ASOS Design Leopard Coat
Candela i Milano.
Omfavn trendy dyreprint
Brun leopardprint høj talje brede benbukser
Dyreprint tilbehør
Læderklap over crossbody taske
Dyreantøjstrend
Proenza Schouler Grommet Block Heel Pumps
Foto: @devonleecarlson
ATM Anthony Manchester United Trøje Thomas Melillo Leopard-Print Silk-Charmeuse mini kjole
Yeezy Snake Mønsterstøvler