Gratis håndskrevet fontstil FFAD Matro

Helt gratis håndskrevet skrifttype
FFAD Matro En håndskrevet skrifttype med ligaturer og nogle skiftende karakterer til en meget mere håndskrevet fornemmelse. Det er helt gratis til personlig og kommerciel brug. Downloadlinket er tilgængeligt nedenfor ved at klikke på billedet. Det er blevet opdateret med WebFont.
Klik her for at se, hvordan en af Behance -kunstnere brugte fontstilen til en start igen 2014 filmplakatdesign. Og på denne lejlighed kan du også få adgang til den gratis download til tapet desktop og iPhone -version.
Designeren er Superbruut alias Thijs Janssen, fra Rotterdam, Holland. Sørg for at inspicere hans job om identitet, branding, plakater og webdesign.
For fotografering, typografi og mode skal du inspicere bloggen.

4/5 (1 anmeldelse)

Sean – en fantastisk grafisk designer!

En fantastisk grafisk designer – Sean
Er du forberedt på en tur? Hvis du er en motorcykelventilator, er du på det rigtige sted.Sean er en grafisk designer fra San Diego, Californien. En dygtig kunstner, der kan lide at skabe kunst til musikalsk kunstner, tøjvirksomhed og til sin egen lille linje dcay.
Sean havde privilegiet at skabe arbejde for nogle bemærkelsesværdige klienter som: hævnede syvfoldige, Deftones, One Republic, Tim McGraw, Bullet for My Valentine, Korn, da jeg lå døende, Amp Magazine, Murderdolls, Killswitch Engage, Dilling Escape Plan, A Day For at huske, trivium, fitnesscenterklassehelte, mellem de begravede og mig, Circa overlever, blødning igennem, kæmpede jeg en bjørn en gang, selvmordsstil, mørkeste time, Carnifex, audition, Hawthorne Heights, OTEP, Success Records, Warner Bros. Musik og mange flere, fra musikindustrien. Han havde også kontrakter med mærker fra tøjindustri: Harley-Davidson Motorcykler, Anchor Blue, Design af mennesker, Tilteded.com, Ript Apparel, Emerald City Surf & Skate, Teefury.com, Spencer Gaver, varmt emne og mange flere.
Sean er erklæret på det. ”Vi begyndte bosættelsen med en simpel forudsætning for at anerkende og målrette det kræsne intellekt af fyr, der læste.”
Når jeg kiggede i hans portofolio fandt jeg en fantastisk linje for Harley Davidson, og jeg kunne ikke være så egoistisk at holde det for mig selv.

T-shirt-design (2) T-shirt-design (3) T-shirt-design (4) T-shirt-design (5) T-shirt-design (6) T-shirt-design (7)

0/5 (0 anmeldelser)

30 Deadpool Tee Shirts Styles Du kræver om at eje ideal nu

Klar-til-tryk deadpool tee Shirts Designs
Nå .. Deadpool. Hvor skal jeg starte? På dette tidspunkt forstår du alle om denne karakter, en del af X-Men-universet, en ondskabsfuld lejesoldat, bøjet af at hævne sig såvel som at sprede vold på dem, der skulle have det mest.
I køb for at forstå lidt om ham kræver vi at gå tilbage, før han var en (slags) utrolig helt. Wade Wilson er en tidligere specialstyrker, der operativ, bliver diagnosticeret med kræft såvel som overtales af den onde eksperimentelle videnskabsmand Ajax til at gennemgå en procedure, med løftet om at afhjælpe Wade. Hvilket du kan antagelse fører til hans forbedring i Deadpool, efter at mange tortur såvel som misforståelse er gået sammen med den mørkeste, en masse snoet sans for humor. Det allerbedste resultat fra alt dette er hans fremragende selvhelingskræfter. Derfor ripper Deadpool fordøjelseskanaler såvel som at hugge hoveder over såvel som igen.
Ikke din typiske type utroligt helt, siden af ​​hans konstante pause af den fjerde væg, hvilket er det, der gør ham til en så sjov karakter. Er du ikke slidt ud af den absurde alvor for alle tegneseriefigurer? Det er sjovt at have denne røvhul af Deadpool, der pirker sjov på både superheltverdenen såvel som sig selv. Han er en slags antihelt, men han gør absolut tegneserie-filmfast billeder igen.
Når vi talte om, var Motion Picture med Ryan Reynolds med hovedrollen så succes med hovedrollen i en ukonventionel hovedperson, men ligeledes siden den fremragende reklameproducent, der brød den fjerde væg i Marvel -universet, ved at bruge Valentinsdagsråd, poop -billboards og kindplakater, for at nævne dog at nævne dog nogle få.
Hvilket bringer os til denne øverste liste over Deadpool -grafik, som du vil elske. De er popkulturguld. De integrerer populære figurer fra animation såvel som tv-shows med den berømte sort-røde dragt, i forskellige stilarter, som vores bidragydende designer på Tshirt-Factory.com tilbyder til salg.
Hvilken er din favorit? Fortæl os i kommentarerne, som designer spikrede funktionerne i denne sjove psykopat i deres Deadpool Tee -shirts -design?

0/5 (0 anmeldelser)

Let fredag

Fotografi af Melanie Riccardi

Skjorte kjole: Black fleece | Bælte: Gamle men lignende her | Sko: Michael Kors (lignende her, her og her) | Armbånd: c/o Brandy Pham | Solbriller: Ray-Ban

[TheFeedProducts Style = ‘Four’]

< >

Følg @Maryorton på Instagram!

Foursixty

Popkultur Mashups i karakterillustration

Alex Solis ‘Icon Unmasked’
Alex Solis har altid været en favorit grafisk designer og illustratør af mig. Jeg tror, ​​at mit første indlæg på denne blog handlede om hans portefølje på det tidspunkt. Jeg begyndte at udforske denne branche, og hvad der gør den fantastisk ved at slå info på Internettet, selvfølgelig, og Alex Solis var en kunstner, som jeg kunne lide og elskede øjeblikkeligt, en, jeg har fulgt lige siden.
Så det er med en fantastisk fuldstændig tilfredshed at se, at han har levet op til forventningerne, og han var ikke bare en flygtig figur. Hvis du ikke har hørt om ham, skal du tage et øjeblik til at læse hans om sektion, på Cargocollective.com. Mange af hans serier er blevet virale gennem årene, såsom tegn og doodles, inkteraktion eller velkendte chunkies.
Hans nyeste samling var overalt i slutningen af ​​sidste år, og jeg lovede mig selv, at jeg også ville have den her. Kan ikke tro, at det har taget mig så lang tid at vise dig disse fantastiske illustrationer fra min yndlingsartist, ikoner, der er umasket.
Som du måske gætter, har serien en bådbelastning med velkendte karakterer, mange af dem tegneseriefigurer, men der er også adskillige tegneserier, eventyrfigurer eller endda rigtige mennesker, der afslører sig selv som andre meget lignende karakterer, deres noget personlighed doppelgangers . Det er i det væsentlige, hvad alle elsker mest: popikoner mashups.
Jeg kan forholde mig til mange af dem, og de er noget så indlysende, men der er nogle, som jeg skal tilstå, ikke rigtig forstår referencerne til. Ligesom Mega Man One, alt med Pokemons eller den med manden i den gule hat. Tip i kommentarerne ville være meget mere end værdsat.
Det, jeg elsker mange bedst nu, i betragtning af de seneste begivenheder på Oscars, er Leonardo One, umasket som den efterspurgte statue. Temmelig intuitiv, ikke?
Fortæl mig, hvilken der er din favorit, og hold ikke tilbage på grundene til, at du kan lide dem.
Jeg synes, at denne serie er sjov, men kan aldrig beslutte, hvilken der er hans bedste. Tjek hans portefølje for at se meget mere af Solis ‘arbejde.

0/5 (0 anmeldelser)

Imponerende bogomslagstilarter

Det forstås ofte, at du ikke burde bedømme en bog efter dens omslag. Jeg har en tendens til at være enig med at holde denne erklæring, men i dag ville jeg bede om at være forskellige. Du vil forstå, hvorfor efter at du ser disse dybt innovative bogomslagstilarter af kendte romaner, der håndterer for at fange udholdenhed såvel som essensen af ​​romanernes indhold. Som et spørgsmål om sandhed er vores kortvarige lavhed for bøgerne i sidste ende.
Nogle af dem er så minimalistiske, men alligevel overvældende på nøjagtigt samme tid – når du håndterer for at få disse to egenskaber til at overholde hinanden, indebærer det, at du har produceret noget unikt. Det forstås ofte, at det er udfordrende at producere fremragende bogomslagsdesign, da det skal omfatte, hvad bogen handler om på et ret lille område uden at kvæle eller forvirre læseren. Efter min mening er logoer den eneste meget mere udfordrende ting at style sammenlignet med covers (til bøger, musikalbum eller noget andet, du kan tro på). Når jeg taler som en lidenskabelig boglæser, vil jeg bare have alle disse bøger i mit bibliotek lige siden af ​​omslagsillustraterne – er det ikke et paradoks?
Illustratorerne, der producerede overholdelsen af ​​stilarter, er erfarne såvel som åbenlyst ekstremt bekendt med temaerne i bogen, den effekt, de havde på tværs af tiden, såvel som offentlighedens generelle forståelse af dem.
Virginia Woolfthe Old Guy såvel som havet – E. HemingwayJane Eyre – Charlotte Bronte1984Utopiabrave New WorldKurt vonnegutthe Homecominglolitato Dræb en MockingBirdthe Metamorphosisperfumee.a.poepoelord af flieskurt vonnegututth

0/5 (0 anmeldelser)

Ny opbevaringstankstil fra Ambitious Collective

Ambitious Collective introducerede en stærk linje for et par måneder tilbage såvel som konstant opdaterer samlingen. Ny opbevaringstankstil fra ambitiøst kollektiv! Det nye produkt er en opbevaringstank – Bravehearts, detailhandel for $ 28, perfekt til det varme sommervejr. Det har nøjagtigt den samme interesse for detaljer som resten af produkterne – Hem -tags, udskriv på bagsiden – såvel som “hjerte” -logoet (hjerte – sandsynligvis en af de stærkeste muskler i den menneskelige krop såvel som det sværeste arbejder; uden noget hjerte er du død i alle elementer i ordet.)
Jeg vil også gerne se denne opbevaringstankstil i andre farver.
Ambitiøs kollektiv opbevaringstank!
Brug kodeberømmelsen ved kassen for at få 20% rabat på hele din ordre her:
Braveheartsbravehearts

0/5 (0 anmeldelser)

Spencer Fruhling – Grafisk designer og illustratør

En grafisk designers sjæls lidenskab er at konvertere ideer og tanker til meningsfulde kreationer. Grafiske designere bruger deres karriere på at designe alle slags grafiske designs ting til deres klienter som logoer, websteder, brochurer og mange andre. Men har du nogensinde spekuleret på, hvordan de føler sig at designe til deres eget selv? Ærligt talt føles det endnu bedre end at arbejde på et professionelt projekt efter min mening. Uanset hvad, jeg beundrer folk, der gør det, de elsker som deres job. En fremragende kunstner, som jeg gerne vil præsentere dig, er Spencer Fruhling. Han blev født og opvokset i malerisk, hvor hans drøm om at blive en grafisk designer og illustratør startede. Bevæbnet med en godt Warn Magma Doodle og en gymnasiumsuddannelse Spencer gik lige ind i idéprogrammet fra det maleriske Capilano College, med en sult efter viden og en tørst efter ekspertise. Siden da har han tegnet sin retfærdige andel af nøgne mennesker, tryk, illustrationer og T-shirt-design.
Spencer fruhling Dette fantastiske arbejde af Spencer var den vindende indtræden af ​​Richmond, British Columbia. Han blev meget værdsat med disse typografiske mangling af Arby’s, Wendy’s, Dairy Queen, Burger King, Jack in the Box og Subway’s Logos. Alt kunne lide det, og vi kan ‘ Jeg benægter, at det var sjovt for den generelle befolkning. Designers krigen er meget imponeret, fordi de ved, hvor svært er at manipulere eksisterende logoer til nye ting.
T-shirt-design
Spencer Fruhlingspencer Fruhlingspencer Fruhlingspencer Fruhlingspencer Fruhlingspencer Fruhlingspencer Fruhlingspencer Fruhlingillustration og design
Spencer Fruhlingspencer Fruhlingspencer Fruhlingspencer Fruhlingspencer Fruhlingspencer Fruhlingspencer Fruhlingspencer Fruhling
0/5 (0 anmeldelser)

7 Metoder til at bære denne sæsons største farvekombination

To-tonet kjole: Staud | Ankelrem Sandaler: Gamle, lignende her | Øreringe: Gamle, lignende lige her | Håndtaske: Gucci (gammel; lignende her)

< >

Hvis vi samler en liste over langdøde mode “regler”, er kombinationen af ​​pink såvel som rød som en mode “ikke” nær toppen af ​​denne fortegnelse (måske lige bag “ingen hvid efter arbejdsdag ” Herske). Denne farvekombination har været omkring modesættet i flere måneder, og jeg kan ikke få nok. Jeg brugte denne farveblokerede Staud-kjole sidste weekend, såvel som mens jeg kan lide parringen af ​​rød såvel som lyserød i alle former, har denne specifikke kombination af rød såvel som rødme pink mig i fuld swoon. Da farvekombinationen kan være skræmmende, sammensatte jeg seks foretrukne metoder til at bære rødt såvel som rødme, uanset om du er på en afslappet middag med veninder eller præpping til en hektisk dag på kontoret …

Middag med veninder

Denne bell-ærme top er lavet af den nøjagtige samme designer som min kjole, såvel som jeg kan se den parret så hurtigt med denim til afslappet fantastisk middag med veninder, da det kan klædes ud med en blyantskørt til dag på kontor. Bliv også forberedt på at se tranebærrøde poser overalt i efteråret. Jeg har fået denne stunner i min købsvogn.

< >

Dato aften

Dette look består ligeledes af superfleksible (og overkommelige!) Favoritter. Denne lyserøde topshop nederdel ville fungere i eller ud af kontoret, såvel som denne røde top med skulderudskæringer er den perfekte klædt-ikke-for-kjede top, som du vil bære overalt i efteråret. Jeg opdager, at det er en særlig flot top for datoer, da det viser lidt hud uden at prøve så godt. Præcis, hvor bemærkelsesværdigt leopardprint ser ud med denne farvekombination?!

< >

Søndagsbrunch

Gingham såvel som min foretrukne farvekombination? Hold et øjeblik, mens mit hoved eksploderer. Reese Witherspoon’s Draper James Line har dræbt den for nylig såvel som denne perfekte maxi -kjole er ingen undtagelse. Med en Jean -jakke bruger du denne skønhed med oktober.

< >

Arbejduge

< >

Alexa Chung taler om nye ish-linjer, der kiiiilerer det. Bedste del? De inkluderer en matchende blazer. Jeg har lige bestilt begge dele, så hold øje med den stribe -fejring, der vil følge den anden, jeg åbner kassen.

Brudebruser

Jeg kan se dette kig på et brudebad, et spædbarnsbruser, en klædt frokost, en aften på et Broadway -show … så mange muligheder! Jeg mener, nøjagtigt hvor vidunderlig er denne top?!

< >

Afslappet fredag

Alt, hvad jeg skal angive, er jeg. Dette. CARDIGAN. Dressed up with a midi skirt or paired with your preferred skinny denim for a laid-back day at the office, the color as well as style are just dynamite. One of those super casual, comfy pieces that’s so wearable yet packs such a stylish punch.

< >

TWO-TONED DRESS: Staud  | ANKLE strap SANDALS:  old, similar HERE  | Øreringe: Gamle, lignende her | HANDBAG: Gucci (old; similar HERE)

<>